Karriere

### Bliv en del af Elanco’s team Vi søger altid dem, som brænder for at gøre en forskel og som deler vores vision om at forbedre livet for dyr og mennesker gennem sunde fødevarer og samliv med dyr. ### [Se ledige stillinger hos Elanco globalt](https://elanco.wd5.myworkdayjobs.com/External_Career "KARRIERECHANCEN SUCHEN")

# Hvorfor Elanco? __Karrieremuligheder__ Du ønsker udfordringer og udviklingsmuligheder og du ønsker at gøre en forskel. Vi ved, hvad det betyder – og vi gør alt hvad vi kan, for at vores medarbejdere når deres karrieremål. Alle ansatte hos Elanco samarbejder med deres overordnede om personlige udviklingsplaner, som skal sikre at den enkelte vokser og får succes. Denne individuelle plan identificerer specifikke områder for dig og dit team. Vi tilbyder globale kurser, som støtter individuelle undervisningsbehov. Derudover har vi etableret et omfattende lederudviklingsprogram til medarbejdere, som aspirerer til en lederrolle. </br> __Mangfoldighed__ Globaliseringen fortsætter med at ændre mange industrier fundamentalt, inklusive dem der beskæftiger sig med dyresundhed. Elanco ønsker at fastholde en mangfoldighed af medarbejdere, som ved hjælp af gensidig forståelse, værdier og respekt kan bidrage til at forbedre dyresundheden, kæledyrs trivsel og fødevaresikkerheden. Vi er stolte af at praktisere ligestilling og give ligeværdige muligheder til vore medarbejdere.

  • Hvordan søger jeg et job hos Elanco i Danmark?

    Kontakt venligst vores danske kontor via e-mail: elanconordic@elanco.com
  • Hvor finder jeg Elanco?

    Elanco’s globale hovedkvarter ligger i Greenfield, Indiana, USA. Elanco har kontorer eller faciliteter i flere end 70 lande. De produkter og services, som vi tilbyder, kan variere meget fra land til land. </br> __Elanco’s danske kontor:__ Elanco Denmark ApS Lautrupvang 12, 1. th. 2750 Ballerup Tlf.: +45 4526 6060 E-mail: elanconordic@elanco.com