Tilpassede udviklingsplaner med henblik på at engagere alle medarbejdere, så de får udnyttet deres potentiale i jobbet

Hvis du er på udkig efter et arbejdsmiljø, som udvikler dig som person, udfordrer dig, og åbner op for nye muligheder, så kan du være sikker på, at en karriere hos Elanco opfylder alt dette.

Enhver medarbejder samarbejder med sin leder om udarbejdelsen af en personlig udviklingsplan for videreudvikling og succes hos Elanco. Denne tilpassede plan udstikker målbare og specifikke mål for dig og dit team. Når du når disse mål, vil du opleve, at du vokser - og at din karriere får et løft. Elanco tilbyder også globale træningskurser, så alle medarbejdere kan få fastlagt deres behov for træning og udvikle de rette målsætninger.

Hos Elanco mener vi, at det er vigtigt at udfordre og engagere vores medarbejdere. Vores medarbejdere har gavn af at besidde mangeartede kompetencer og erfaringer. Derfor vil vi gerne støtte dette indefra. Elanco tilbyder et omfattende lederudviklingsprogram til medarbejdere, der ønsker at påtage sig en lederrolle. Det er et toårigt forløb, hvor du opnår uvurderlige kompetencer inden for lederskab, forretning og coaching. Medarbejdere indstilles til dette program af deres leder og udvælges af Elancos lederskabsteam. Programmet er globalt, så de, der udvælges, vil få forbindelse og venskaber med kolleger fra hele verden.
Disse filosofier er nogle af de faktorer, der bidrager til vores høje score for medarbejderengagement. Elancos score for medarbejderengagement ligger konstant i 80'erne og 90'erne - hvilket er en del over gennemsnittet.

Hvordan er det at arbejde et sted, hvor medarbejderne er så engagerede? Det kan du finde ud af ved at blive ansat hos os.